October's host swap

Post Reply
Janne252
Site Owner
Site Owner
Posts: 12
Joined: Fri Feb 14, 2014 12:41 am
Location: Finland
Contact:

October's host swap

Post by Janne252 » Fri Oct 13, 2017 10:55 pm

I've planned to move all my services to another host (hopefully semi-permanent) by the end of October, 2017.
This also includes tgw.coh.fi and likely results in a downtime of a few days, depending on how quickly I can get the .fi domain transferred.

During the transfer period a new copy of the forum will be made available via temporary domain, for example tgw.janne252.com. This means that you can keep accessing the forum during the transfer period.
If possible, the forum at tgw.coh.fi will be set to read-only. This should prevent any potential loss of data.
Once the transfer is completed, tgw.coh.fi should work again.

I will likely begin the transfer during next week (Oct. 16th - 22nd).

User avatar
don_Durandal
Posts: 57
Joined: Fri Feb 14, 2014 12:01 am

Re: October's host swap

Post by don_Durandal » Sat Oct 14, 2017 9:04 am

Thanks for the announcement, and for keeping the forums up!
“a poor model can be saved by a great texture, but a bad texture will ruin even the most detailed model.” - James O'Donnell, Forgotten Hope mod artist

Janne252
Site Owner
Site Owner
Posts: 12
Joined: Fri Feb 14, 2014 12:41 am
Location: Finland
Contact:

Re: October's host swap

Post by Janne252 » Sun Oct 22, 2017 8:32 am

The host swap is now complete. Let me know if there are any issues.

User avatar
The Soldier
Posts: 72
Joined: Fri Feb 14, 2014 12:41 am

Re: October's host swap

Post by The Soldier » Mon Oct 30, 2017 6:34 am

Can't seem to access too many of the threads in Development, throws me an HTTP Error 500. Not sure if it's temporary or not, I'll post tomorrow to see if it's still a problem.
Image
"In the absence of orders, go find something and kill it."
~Erwin Rommel

Janne252
Site Owner
Site Owner
Posts: 12
Joined: Fri Feb 14, 2014 12:41 am
Location: Finland
Contact:

Re: October's host swap

Post by Janne252 » Mon Oct 30, 2017 3:33 pm

The Soldier wrote:
Mon Oct 30, 2017 6:34 am
Can't seem to access too many of the threads in Development, throws me an HTTP Error 500. Not sure if it's temporary or not, I'll post tomorrow to see if it's still a problem.
This should be fixed now. Some of the required php7.1 libraries were missing. Thanks for the report.

Post Reply